
Címlapról ajánljuk
5 ok, amiért érdemes több kefirt fogyasztanunk idén ősszel
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiHeti Menü – Fókuszban minden, ami csirkemell, fél óra alatt
Szeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
Nosalty5 dolog, ami akkor is evésre késztet, ha igazából nem...
Ha te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaTovábbi cikkek
Mit főzzek ma? Bakonyi betyárleves, oldalas és szilvásgombóc-rétes csalogat
Mind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
12 jól megpakolt tészta, ami egy szempillantás alatt megvan
Olcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Ezek a jelei annak, hogy agyonvegyszerezett a paradicsom
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.