Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A megy savanykás ízű bogyós gyümölcs. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma miatt igen egészséges. Vízhajtó és emésztéssegítő hatású. A legtöbb meggyet nyersen, vagy süteményekben fogyasztjuk, de a belőle készült bor, pálinka, lekvár és befőtt is nagyon finom.
A meggylekvárnak hígabbnak, egységesebb állagúnak kell lennie, mint a dzsemnek, ez utóbbi a szabvány szerint tartalmazhat gyümölcsdarabokat is. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

Meggylekvár alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!