lekvár
Címlapról ajánljuk
5 ok, amiért érdemes több kefirt fogyasztanunk idén ősszel
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiHeti Menü – Fókuszban minden, ami csirkemell, fél óra alatt
Szeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
Nosalty5 dolog, ami akkor is evésre késztet, ha igazából nem...
Ha te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaTovábbi cikkek
12 jól megpakolt tészta, ami egy szempillantás alatt megvan
Olcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Mit főzzek ma? Bakonyi betyárleves, oldalas és szilvásgombóc-rétes csalogat
Mind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
Ezek a jelei annak, hogy agyonvegyszerezett a paradicsom
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.