Gyulai kolbász

Gyulai kolbász

Leírás

A gyulai kolbász kizárólag magyar sertésből készülő magas minőségű húsipari termék. A gyulai összetevői: sertéshús, szalonna, só, paprika, fűszerek, antioxidánsok, tartósítószer és gyártási titkok. A termék az Európai Bizottság oltalmát élvezi, a gyulai földrajzi jelzés a kolbász védjegye. A gyulai kolbász fogyasztható kenyérrel magában, de kitűnő füstös ízt kölcsönöz egy jó paprikás krumplinak vagy öreglebbencsnek. Természetesen még számtalan ételbe tehetjük bele ezt a kiváló magyar terméket.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrapolcon, zsírpapírba tekerve.

72 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

HÚSBAVÁGÓ: ezért bannoljuk egy hétre a húsos recepteket az oldalunkon

Drasztikus kampány mellett döntöttünk itt a Nosaltynál: egy hétre a háttérbe szorítjuk az összes hústerméket tartalmazó receptet az oldalunkon, ezzel figyelmeztetve minden szakácsunkat és olvasónkat: a klímaváltozás sajnos létezik, a húsfogyasztás visszafogása pedig az egyik legkönnyebben megléphető döntés, amivel egyén szinten is tehetünk ellene.

Nosalty

5 bolygóbarát alapanyag, amivel kiválthatod a húst

Akár elkötelezett vegák/vegánok vagyunk, esetleg időszakosan próbáljuk ki a húsmentes étrendet vagy csak szeretünk néha új, izgalmas ízeket megkóstolni, biztosan találkoztunk már néhány húspótló alapanyaggal. Most a legjobban ismert fajtákat ismerhetjük meg még közelebbről.

Nosalty

További cikkek