Gyulai kolbász

A gyulai kolbász kizárólag magyar sertésből készülő magas minőségű húsipari termék. A gyulai összetevői: sertéshús, szalonna, só, paprika, fűszerek, antioxidánsok, tartósítószer és gyártási titkok. A termék az Európai Bizottság oltalmát élvezi, a gyulai földrajzi jelzés a kolbász védjegye. A gyulai kolbász fogyasztható kenyérrel magában, de kitűnő füstös ízt kölcsönöz egy jó paprikás krumplinak vagy öreglebbencsnek. Természetesen még számtalan ételbe tehetjük bele ezt a kiváló magyar terméket.
Bármikor.
Kamrapolcon, zsírpapírba tekerve.
fehérjetartalom
22 g
zsírtartalom
16 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Nátrium
1700 mg
fehérje
22 g
Zsír
telített zsírsav
16 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok
Ezek az ízletes krémlevesek egyszerűen elkészíthetők, ideálisak a hideg napokon való gyors és tápláló ebédekhez vagy vacsorákhoz.
NosaltyLehet nem gondoltátok, hogy olasz bablevessel indítotok ma, de azt sem, hogy egy kelbimbótallér főételnek milyen kiadós tud lenni, na de, próbáltátok már igazi zsíros tésztával kóstoltátok már az almás pitét?
NosaltyTalán nem a legklasszikusabb, mégis nagyot szólhat egy tepsi túrós süti karácsonyra. Te melyiket választod az alábbi ízes receptek közül?
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Letudhatjuk az ünnepi hajsza nagy részét, ha már most elkészítünk egyet-kettőt az alábbi hosszan elálló karácsonyi süteményekből. Nem fognak megromlani, bepenészedni, csak álljuk meg a folytonos rájuk járást!
Sosem találod ki, melyik filléres fűszer segíthet új életre kelteni a kedvenc orchideádat!