Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pécsi aprópecsenye Zsuzsamamától

Pécsi aprópecsenye Zsuzsamamától
Pécsi aprópecsenye Zsuzsamamától
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szűzpecsenyéből sokféle étel készíthető, csak a fantáziánkat kell használnunk, és a megfelelő hozzávalókkal finom étel készíthető belőle rövid idő alatt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vékony szeletekre vágjuk, és kicsit meglapítjuk a tenyerünkkel.
  2. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a szűzpecsenye szeletekre ráfektetjük. Megforgatva 3-4 perc alatt fehéredésig sütjük. A fűszersóval meghintjük, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, 1-2 percig pirítjuk.
  3. A gombát, a paprikát és a paradicsomot 1 cm-es kockákra vágjuk, és a pecsenyéhez adjuk a karikára vágott kolbásszal együtt. A felaprított petrezselyemmel megszórjuk, majd 7-8 perc alatt puhára főzzük. A bort ráöntjük, és néhány percig pároljuk. Olajban sült karikára vágott burgonya illik hozzá!
  • költség: 1760 Ft
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 48 303
elküldve: 4
receptkönyvben: 153
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
310 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

aprópecsenye szűzpecsenyéből, brassói aprópecsenye, aprópecsenye kolbásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Wed, 2013-08-28 16:51

Kedves Zsuzsamama!

Köszönettel eltettem ezt a szüzerme-receptet Töled. Valoban igen jol varialhato relativ semleges izü hus, es a jo ötletekböl az elkeszitesehez soha nem eleg! Üdvözlettel: Marti

552
sertésszűz 60 dkg
kolozsvári szalonna 10 dkg
fűszersó 1 kávéskanál
fekete bors 1 csipet
fokhagyma 4 gerezd
gomba 15 dkg
zöldpaprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
gyulai kolbász 15 dkg
petrezselyem 1 csokor
fehérbor 1 dl