r
Nosalty Logó

Vadpörkölt bográcsban Dorka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Vadpörkölt bográcsban Dorka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
bográcsos
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 728 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 5105 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 111 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1566.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    128 mg
  • Foszfor
    1046 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    480.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    32 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    154 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    735 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 728 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    814.4 g

Zsír

  • Összesen
    150.4 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    3032 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10962.5 g
  • Cink
    75 mg
  • Szelén
    345 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    121 mg
  • Magnézium
    897 mg
  • Foszfor
    7325 mg
  • Nátrium
    1823 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    3361.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    14 mg
  • B12 Vitamin:
    221 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    17 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    225 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1075 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    551 micro
Összesen 5105 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    112 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 111 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt hagymát, fokhagymát rátesszük a zsírra, és addig pirítjuk, míg üveges nem lesz.
  2. Ha kész a hagyma, akkor a kis kockákra vágott húst hozzáadjuk a hagymához, majd addig főzzük, míg nem lesz fehér.
  3. Ha kezd fehér lenni a hús, akkor hozzáadjuk a paradicsomot, paprikát felvágva.
  4. Ezután a fűszereket tesszük bele, belenyomjuk a fél tubus paprikakrémet, gulyáskrémet. Jó kis marék sót, pirospaprikát, majd a többi fűszert a tetejére szórjuk, mindenből annyit, hogy szépen kerüljön mindenhova.
  5. Ezeket jó alaposan összekeverjük, megkóstoljuk, és amit hiányolunk belőle, abból teszünk még hozzá.
  6. Kevergetés mellett addig főzzük, míg a hús puha nem lesz, ha nem lenne elég szaftja, akkor öntünk hozzá egy kis pohár vizet.
  7. Tálalásnál főzhetünk mellé krumplit, nokedlit vagy egyszerűen kenyérrel, és savanyúval fogyasztjuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 151
  • Össznézettség: 57588
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egy alkalommal én voltam a vállalkozó szellemű, aki elkészítette ezt a pörköltet, de a végén mindenkinek ízlett, és finom lett nagyon. Elkészíthető a konyhában, fazékban is.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.