Félszáraz fehérbor

Fehér szőlőszemekből kipréselt mustból, erjesztéssel készülő alkoholos ital. A borokat a cukortartalmuk szerint a következő kategóriákba soroljuk: száraz, félszáraz, félédes és édes. Félszáraz bor az, amelynek maradékcukortartalma 4-12 g/l között van. Fogyasztása szárnyas ételekhez ajánlott, tipikusan félszáraz borfajták a sárgamuskotály, mézes és a tramini.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.16 g
víztartalom
86.85 g
Foszfor
18 mg
Magnézium
10 mg
Kalcium
9 mg
Nátrium
5 mg
B6 vitamin
0.05 g
Niacin - B3 vitamin
0.108 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.045 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.015 mg
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
9 mg
Vas
0.27 mg
Magnézium
10 mg
Foszfor
18 mg
Nátrium
5 mg
Cink
0.12 mg
Réz
0.004 mg
Mangán
0.117 mg
Szelén
0.1 µg
szénhidrát
cukor
0.96 g
víz
86.85 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.005 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.015 mg
Niacin - B3 vitamin
0.108 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.045 mg
Folát
1 µg
B6 vitamin
0.05 g
Napi tippünkből megtudhatod, hogy főzheted meg a céklát mindössze pár perc alatt... mikróban!
Szász NóriAz 57 éves férfi száz napon át csak a McDonald's gyorskajáit fogyasztotta.
NosaltyA mentás gyümölcslevesek nagyon jól tudnak jönni egy meleg napon, teljesen mindegy, milyen gyümölcs az alapjuk. Frissek, gyorsak, és legtöbbször főzés nélküliek!
NosaltyHa úgy érzed, már nem tudod követni a hazai tojásárak változását, akkor ezzel nem vagy egyedül.
Segíts az aggódó tyúkanyónak megtalálni az elveszett kis csibéjét!
Bár a hölgy 102 éves múlt, még vannak tervei a jövőre nézve.