Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Hőkezeléssel tartósított konzervipari termék, amely ananászt, vizet és cukrot tartalmaz. Felbontás után a hűtőben 2 napig lehet tárolni. A nyers ananász, rostokban leggazdagabb és az egyik legegészségesebb növény, amit fogyasztani lehet. A nagyüzemi tartósítás során a gyümölcs veszít ugyan tápanyag tartalmából, de még így is marad sok tartalék a lezárt dobozban. Jobb ananászkonzervet enni, mint ananászt egyáltalán nem enni.

mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

Ananászkonzerv alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!