Ananászkonzerv

Ananászkonzerv

Leírás

Hőkezeléssel tartósított konzervipari termék, amely ananászt, vizet és cukrot tartalmaz. Felbontás után a hűtőben 2 napig lehet tárolni. A nyers ananász, rostokban leggazdagabb és az egyik legegészségesebb növény, amit fogyasztani lehet. A nagyüzemi tartósítás során a gyümölcs veszít ugyan tápanyag tartalmából, de még így is marad sok tartalék a lezárt dobozban. Jobb ananászkonzervet enni, mint ananászt egyáltalán nem enni.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

100g Ananászkonzerv

fehérjetartalom

0.51 g

zsírtartalom

0.062 g

szénhidráttartalom

15.56 g

víztartalom

83.51 g

Hány kalória

gramm

ananászkonzerv?

Top ásványi anyagok

Kalcium

16 mg

Magnézium

15 mg

Foszfor

7 mg

Nátrium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.075 g

C vitamin

9.4 mg

Kolin

5.5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.284 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.51 g

Zsír

telített zsírsav

0.008 g

egyszeresen telített zsírsav

0.014 g

többszörösen telített zsírsav

0.04 g

ásványi anyagok

Kalcium

16 mg

Vas

0.28 mg

Magnézium

15 mg

Foszfor

7 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.1 mg

Réz

0.107 mg

Szelén

0.4 µg

szénhidrát

rost

1.3 g

cukor

14.26 g

víz

83.51 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.102 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.021 mg

Niacin - B3 vitamin

0.284 mg

Folát

5 µg

Kolin

5.5 mg

Béta-karotin

30 µg

E vitamin

0.02 mg

K vitamin

0.7 µg

A vitamin

3 µg

C vitamin

9.4 mg

B6 vitamin

0.075 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ebbe a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.