Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ananászos-sajtos csirkemell Maritól

Ananászos-sajtos csirkemell Maritól
Ananászos-sajtos csirkemell Maritól
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igen egyszerű, könnyen elkészíthető étel. Előző nap is össze lehet rakni, így tán még finomabb, mivel az ananászlé jól átjárja a husit. Burgonyapürét ajánlok hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet feldaraboljuk kb. féltenyérnyire. A vastagabb részeket kettévágjuk.
  2. Mindkét oldalát besózzuk, és megforgatjuk a lisztben.
  3. A forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát.
  4. Veszünk egy magasabb méretű jénait, és a megsütött csirkemell egy részét lerakjuk. Utána ráteszünk a darabolt ananászból, és ezt megszórjuk a reszelt sajttal. Ebben a sorrendben folytatjuk addig, amíg az alapanyag tart. A reszelt sajttal fejezzük be.
  5. Az ananászkonzervben maradt levet ráöntjük a rakott csirkemellre.
  6. Alufóliával letakarjuk, sütőbe tesszük, és ha már  rotyog az ananászlé, levesszük a fóliát, és rásütjük a sajtot, hogy szép színe legyen.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 389
elküldve: 7
receptkönyvben: 232
elkészítve: 26/29
Facebookon megjelent: -

szakács

mari

Mióta szakács: 2012.10.28.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ananásszal és sajttal rakott csirkemell, rakott hús, sajtos-ananászos rakott hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1000
csirkemell filé 70 dkg
ananászkonzerv 75 dkg
sajt 25 dkg
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl