Egy kifli, egy zsemle...

Nehéz megsaccolni, hogy hány kiflire, zsemlére lesz szükség a vacsorához. Másnap már nem olyan kelendő, kidobni meg ciki. 13 szuper ötlet, hogy mit kezdj a maradékkal!

A zsemlemorzsa jó ötlet, de nem lehet minden kóbor, megmaradt zsemlét ennek beáldozni. És tegye fel a kezét, akinek nincs rossz érzése, ha a kissé megszikkadt pékárut kidobja. Pedig attól, hogy szendvicsnek már nem az igazi, és a csemeténk uzsonnás táskájába nem tennénk jó szívvel, még ehető, sőt, bizonyos receptek egyenesen az ilyen zsemlét és kiflit kívánják meg. Van élet a bundás zsemlén túl, lássuk, mik a mi kedvenceink!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...