Egy kifli, egy zsemle...

Nehéz megsaccolni, hogy hány kiflire, zsemlére lesz szükség a vacsorához. Másnap már nem olyan kelendő, kidobni meg ciki. 13 szuper ötlet, hogy mit kezdj a maradékkal!

A zsemlemorzsa jó ötlet, de nem lehet minden kóbor, megmaradt zsemlét ennek beáldozni. És tegye fel a kezét, akinek nincs rossz érzése, ha a kissé megszikkadt pékárut kidobja. Pedig attól, hogy szendvicsnek már nem az igazi, és a csemeténk uzsonnás táskájába nem tennénk jó szívvel, még ehető, sőt, bizonyos receptek egyenesen az ilyen zsemlét és kiflit kívánják meg. Van élet a bundás zsemlén túl, lássuk, mik a mi kedvenceink!

  1. 1.

    Pudingos kiflidesszert

  2. 2.

    Villámgyors mákos guba

  3. 3.

    Sajtkrémleves

  4. 4.

    Klasszikus máglyarakás

  5. 5.

    Kifliágyon sült húsgombócok paradicsomos szószban

  6. 6.

    Húsos kifli

  7. 7.

    Gombás rakott kifli

  8. 8.

    Zsömlekeretes tükörtojás

  9. 9.

    Halfasírt 2.

  10. 10.

    Régimódi töltött tojás

  11. 11.

    Túróval töltött zsemle

  12. 12.

    Stefánia vagdalt

  13. 13.

    Szalvétagombóc

Hozzászólások (1)

sarai eva

Szia Dakota! Nagyon tetszenek a receptjeid és finomak is. De legf?képpen az tetszik amikor egy-egy jó sztorit, emléket is hozzá adsz. Igen!- A diák évek nagyon meghatározóak az ember életében, mindig jó visszaemlékezni, építkezni, tanulni bel?le. Üdvözöllek:Éva

Címlapról ajánljuk

További cikkek