14 előétel, amivel megágyazhatsz a húsvéti sonkának

Minden ünnepi étkezésnek megvan a maga főszereplője, de melléjük kellenek az igenis fontos mellékszereplők is. Jelen esetben hideg előételekről van szó, amelyek megelőzik a nagy húsvéti ebédet. Többet is ér elkészíteni!

  1. 1.

    Csírás-túrókrémes sonkatekercs

  2. 2.

    Medvehagymával töltött tojás

  3. 3.

    Orosz stílusú halsaláta levelestészta-kosárkákban, kaviárral (vol-au-vent)

  4. 4.

    Sajttekercs hidegtál Iluskától

  5. 5.

    Tűzgolyó

  6. 6.

    Zöldséges-tojásos aszpik

  7. 7.

    Csípős töltött tojás

  8. 8.

    Nyerő kaszinótojás

  9. 9.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

  10. 10.

    Tojás burgonyafészekben

  11. 11.

    Rántott lágytojás (Oeuf mollet frit)

  12. 12.

    Kiadós lencsés szendvics tojással és káposztával

  13. 13.

    Retró rántott húsos szendvics újragondolva

  14. 14.

    Töltött tojáscsibék

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek