húsvét

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

5 elképesztő húsvéti csokitojás, ha nem a kommerszet vennéd

Aki nem mai csibe, bizony vacak húsvéti tojásokon nőtt fel. ‘90 előtt, de még a ‘90-es években is olcsó tömegcsokoládéból öntötték a nyuszikat, kiscsibéket, tojásokat. Nagy dolog volt, ha valamelyik nagy gyártó kommersz, de márkás termékét rejtette a kert vagy a kis ajándékkosarak, és nem az íztelen no name tojásokat. Ma már olyan csokitojások kaphatók, amikhez csak afféle ürügy a húsvét: top minőségű desszertek, amelyek ajándéknak is kiválók.

Nosalty

TOP 10 utolsó pillanatos muffin a locsolóknak

Már úton vannak a locsolók, de elfogytak a harapnivalók? Akkor dobj össze egy fenséges muffint, amivel tuti megmentheted az ünnepet! De, ami a legjobb, hogy az alábbi gyorsan elkészíthető muffinokért jövőre is biztos betérnek a locsolók.

Nosalty

„A kovász maga egy csoda" – interjú Tatár Csilla, műsorvezetővel...

A képernyőről ismert személyiségeket a közönség hajlamos szűk keretek közé zárni, ahogy például én sem gondoltam volna, hogy Tatár Csilla olyan szenvedéllyel fog beszélni egy szelet olívaolajos kovászos kenyérről és a mellé tálalt zöldségekről, hogy azonnal megkívánom én magam is. Kenyér mellett szó esett még húsvéti hagyományokról, reggeli rohanásról, és arról, hogy enni jó.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.