Heti Menü – 7 napon át színes vegán menüt kínálunk

Izgalmas, színes, illatos, finom és teljesen vegán menüt hoztunk nektek erre a hétre, hogy bebizonyítsuk: minden étel lehet teljes értékű és élvezetes anélkül, hogy bármiféle állati eredetű hozzávalót rejtene!

Tudjuk, hogy nem mindig könnyű vegán ételekben, pláne egész heti vegán menüsorban gondolkodni, de ezért vagyunk itt mi, hogy segítsünk. Elhoztunk hét napnyi ötletet napi három fogással, hogy megmutassuk, állati összetevők nélkül is könnyedén és változatosan étkezhetsz, tele egészséggel és ízzel!

Mivel itt az új év, ideje, hogy kipróbáld a Garden Gourmet növényi alapú finomságait – többé az íz sem lehet kifogás, ugyanis termékeinkkel nem kell lemondanod a finom fogásokról. Engedj az ízek csábításának!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek