13 izgalmas és egyszerű tészta, amibe cukkini (is) került

A cukkini azért jó, mert egész évben kapható, viszonylag olcsó, univerzális, egészen semleges ízű, viszont volumenben, rostban és tápanyagban is dúsítja az ételeinket. Rakjuk tésztás fogásokba is!

  1. 1.

    Csőben sült cukkinis tészta

  2. 2.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  3. 3.

    Kolbászhúsos-cukkinis tészta

  4. 4.

    Vegán spagettilasagne

  5. 5.

    Sokzöldséges pad thai kacsamellel

  6. 6.

    Csőben sült zöldséges tészta mozzarellával

  7. 7.

    Juhtúrós-cukkinis tészta

  8. 8.

    Cukkiniragus fettuccine

  9. 9.

    Paradicsomos tészta sült cukkinivel

  10. 10.

    Cukkinis-paradicsomos tészta Gizi konyhájából

  11. 11.

    Sajtos-cukkinis tortellini

  12. 12.

    Zöldséges tészta tenger gyümölcseivel

  13. 13.

    Vega lasagne

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek