7 cukkinis húsétel, ha nincs ötleted mára
A cukkini és a különféle húsok igazán jó barátságot ápolnak, ne válaszd el őket egymástól!
NosaltyA cukkini és a különféle húsok igazán jó barátságot ápolnak, ne válaszd el őket egymástól!
NosaltyKészítsünk felfújtat, lasagnét, rakottast cukkiniből, amivel méltó módon ünnepelhetjük, hogy megérkezett a jó idő.
NosaltyRakottas, krémleves, húsos leves, brownie, rétes, tészta, főzelék? Mindbe cukkinit rakunk! Főzzetek velünk ezen a héten is!
NosaltyA cukkini megunhatatlan, hiszen minden elképzelhető módon variálható és ízesíthető. Robbantsd be a hetet húsmentes cukkinis finomságokkal!
NosaltyA cukkini mindig megváltás, ha nagyon nincs ötletünk, mert lehet belőle rakott és töltött verzió is, ezerféle variációban!
NosaltyA rántott cukkini igazi nyári étel, legalábbis nálunk szinte mindig csak az év legmelegebb évszakában sült sercegve a zsemlemorzsás bundába forgatott cukkini vagy patisszon. A leggyakrabban rizzsel és tartármártással készülő fogás most új szószt kap, és ami a legfontosabb, hogy a bunda extra ropogósságáért és a cukkini lédús élvezetére is új kísérletet tettem. Jelentem, sikerrel.
Hering AndrásSajnos, nem sajnos, de tény, hogy itt van a nyár vége: persze nem kell még teljesen eltemetni a napfényes évszakot, hiszen egy darabig velünk maradnak például a fantasztikus, nyárvégi, koraőszi ételek. Főzzük őket, adjuk meg a módját a búcsúnak!
NosaltyA cukkinilasagne a klasszikus olasz comfort food friss felfogása, újragondolása. Tele van zöldségekkel, de még így is megmarad a hagyományos lasagne gazdag íze és pompás textúrája. Tetézd reszelt parmezánnal és bazsalikomlevéllel, tökéletes hétvégi étek lesz az egész család számára.
Hering AndrásEljött ez is: hivatalosan is a nyár utolsó hónapjába érkeztünk, visszaszámoljuk a napokat, de még legalább 31 alkalmunk van arra, hogy csodásakat főzzünk a nyár legfrissebb alapanyagaiból. Cukkini, dinnyefélék, barackok, kukorica, paradicsom és paprika, patisszon, tök, uborka...gyertek hozzánk!
NosaltyUgyan a cukkini belsejébe nem látunk bele, mégis meg lehet állapítani, hogy romlott zöldséggel van-e dolgod. Mindjárt el is áruljuk neked a titkot!
Szász NóriTegyél cukkinit a levesedbe, most zsenge és olcsó, és lakj jól vele akár hús nélkül is! Ilyenkor nyáron második fogás sem kell utána.
NosaltyA cukkini méltán híres arról, hogy olyan ételekbe is be tudja csempészni magát, amelyekben elsőre nem gondolnánk, hogy helye van. A teljesség igénye nélkül: cukkinipalacsinta, cukkinimuffin, cukkinifelfújt, cukkinilekvár, cukkinikenyér...
NosaltyNyár van, ilyenkor a zsenge cukkinit mindenbe beletesszük. És ez tényleg egészen szó szerint értendő: a zöldség bizony a sütemények világában is megtalálhatja az útját. Csak semmi szörnyülködés, a cukkinitól fantasztikusan omlós lesz a tészta!
NosaltyNyáron jobban esnek a könnyedebb fogások, így lehetséges, hogy a fasírtot is érdemes zöldségből készíteni.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!