21 nagyon padlizsános fogás

Irány a piac, itt a padlizsán szezonja! Összegyűjtöttük neked a legfinomabb, egyszerűen elkészíthető, mégis különleges recepteket, amiket még most érdemes elkészítened.

  1. 1.

    Padlizsánkrém 1.

  2. 2.

    Ricottás padlizsántekercsek paradicsomszószban

  3. 3.

    Dupla sajtos rakott padlizsán

  4. 4.

    Török gyuvecs

  5. 5.

    Baba ghanoush

  6. 6.

    Pármai padlizsán

  7. 7.

    Padlizsános-fetás baklava

  8. 8.

    Muszaka 2.

  9. 9.

    Török padlizsánsaláta

  10. 10.

    Padlizsános panini

  11. 11.

    Zalook

  12. 12.

    Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal

  13. 13.

    Töltött padlizsán Damilli konyhájából

  14. 14.

    Padlizsánkrémleves csicseriborsóval és ricottával

  15. 15.

    Juhsajtos padlizsán tallér

  16. 16.

    Pirított padlizsán curry

  17. 17.

    Padlizsános tészta bazsalikommal

  18. 18.

    Caponata - olasz padlizsánragu

  19. 19.

    Kecskesajttal grillezett padlizsántorony

  20. 20.

    Korianderrel töltött padlizsán tekercs

  21. 21.

    Padlizsános farfalle

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek