21 laktató fogás karfiollal

Levesként, rakottasként, húsimádóknak darált hússal vagy baconnel, vegetáriánusoknak sok sajttal és brokkolival - a karfiol minden variációja remek fogás!

Húspótló ételként rántva, vagy darált hússal dúsítva rakott karfiolként, levesnek, sőt, előfőzve saláták alkotórészeként is remek, de savanyúságnak eltéve is igen kitűnő. Melyiket próbálod ki a héten?

  1. 1.

    Sajtos karfiolkrémleves

  2. 2.

    Grillezett sajtos karfiolkenyér

  3. 3.

    Rántott karfiol másképp

  4. 4.

    Egészben sült fűszerbundás karfiol

  5. 5.

    Sertésborda Dubarry módra

  6. 6.

    Csőben sült karfiol A kis gasztronautától

  7. 7.

    Francia karfiolkrémleves

  8. 8.

    Fűszeres sült karfiol

  9. 9.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  10. 10.

    Csirkés karfiolsült

  11. 11.

    Krémes brokkoli-karfiol tál

  12. 12.

    Karfiolos zöldségleves grízgombóccal

  13. 13.

    Baconös rakott karfiol

  14. 14.

    Aloo gobi

  15. 15.

    Szinte szénhidrátmentes karfiolos pogácsa

  16. 16.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

  17. 17.

    Tésztamentes karfiol-quiche

  18. 18.

    Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti

  19. 19.

    Laktató karfiolsaláta

  20. 20.

    Karfiolpörkölt - gombás

  21. 21.

    Rizses-csirkés karfiolleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.