Kóstolgató

Oroszországból szeretettel

Októberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.

Szikszai Anna

Budapest Bagel az Atelierben

Pár nap alatt elterjedt a hír, hogy a Közhelyből lett Atelier falai közé beköltözött a Budapest Bagel, ahol igazi, New York-i stílusú bagelek között válogathatunk.

Szikszai Anna

Cseppnyi Ázsia a városban

A Papírtigris mára Budapest egyik legnépszerűbb étterme: közepes árfekvésben rendelhetünk házhoz autentikus thai, japán és kínai ételeket, a sushi is ott az étlapon. (X)

Nosalty

NEMO nyomában

Egy új halazó nyitásának hírére mindig felbolydul a város, nem volt ez másként a NEMO esetében se. A várakozásnak végre vége, megindult a próbaüzem!

Szikszai Anna

3 éves a Briós!

A héten születésnapot ünnepeltek Lipócia egyik legszerethetőbb kávézójában, a Briósban. Az elmúlt évekről, tapasztalatokról és tervekről kérdeztük őket.

Dávid

Bisztró + Restaurant = Bistorant

Ha Szeged, akkor Tisza, ha Szeged, akkor szabadtéri játékok, ha Szeged, akkor mediterrán hangulat turistákkal és külföldi diákokkal, fergeteges hangulatban.

admin

Francia vacsora az Egykettőben

A múltkori Gourmet Guides által rendezett vacsoraesten a mesés Indiába látogattunk. Mostani vacsoránkon az Egykettő Borbisztróban, a francia konyhával ismerkedtünk!

Dacota

Címlapról ajánljuk

További cikkek