Kóstolgató

Oroszországból szeretettel

Októberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.

Szikszai Anna

Budapest Bagel az Atelierben

Pár nap alatt elterjedt a hír, hogy a Közhelyből lett Atelier falai közé beköltözött a Budapest Bagel, ahol igazi, New York-i stílusú bagelek között válogathatunk.

Szikszai Anna

Cseppnyi Ázsia a városban

A Papírtigris mára Budapest egyik legnépszerűbb étterme: közepes árfekvésben rendelhetünk házhoz autentikus thai, japán és kínai ételeket, a sushi is ott az étlapon. (X)

Nosalty

NEMO nyomában

Egy új halazó nyitásának hírére mindig felbolydul a város, nem volt ez másként a NEMO esetében se. A várakozásnak végre vége, megindult a próbaüzem!

Szikszai Anna

3 éves a Briós!

A héten születésnapot ünnepeltek Lipócia egyik legszerethetőbb kávézójában, a Briósban. Az elmúlt évekről, tapasztalatokról és tervekről kérdeztük őket.

Dávid

Bisztró + Restaurant = Bistorant

Ha Szeged, akkor Tisza, ha Szeged, akkor szabadtéri játékok, ha Szeged, akkor mediterrán hangulat turistákkal és külföldi diákokkal, fergeteges hangulatban.

admin

Francia vacsora az Egykettőben

A múltkori Gourmet Guides által rendezett vacsoraesten a mesés Indiába látogattunk. Mostani vacsoránkon az Egykettő Borbisztróban, a francia konyhával ismerkedtünk!

Dacota

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!