Imádnivaló tejes újdonságok

Csupa-csupa újdonság a Mizo háza táján! Édes és fűszeres finomságok bukkantak fel a Csípőteleki Csodafarmon, és már a boltok polcain is! (x)

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Mizo új vajkrémét Pick Míves kolbásszal megbolondítva. DöMi bá, a Mizo Csodafarm és Tejbár jókedvű, pocakos-bajszos alapítója álmodta meg ezt az egyedi ízvilágot, amit csak a két évig bükkfán füstölt Pick kolbász karakterességével tudott visszaadni. Nem csupán mesés szendvicseket készíthetsz vele, de kitűnő hozzávalónak bizonyul mártogatósokhoz, töltelékekhez is.

Szárított paradicsom és bazsalikom egy tömb krém-fehérsajtba zárva: mediterrán életérzés minden falatban!

Erre a finomságra Boci a legbüszkébb, és köztudott, hogy ő nagy ínyenc! Próbáld hát ki te is salátákhoz, tésztákhoz! Míg a Mizo Zorba fűszeres krém-fehérsajtért zamata miatt, addig az új Mascarponénkért natúr tejszínessége miatt rajongunk. Így legyen szó akár édesről vagy sósról, bizony ez a világbajnok választás süteményekhez és tésztákhoz is.

Stílusosan desszerttel zárjuk a sort! Az édességekért ZoZo rajong igazán, ezért ő mutatja be nektek a 2013-as nyár ízeit! Bár a strandcuccok és piknikplédek még a szekrényekbe kényszerülnek, azért már ízekben megidézheted a nyarat, ha megkóstolod a frissítő Mizo top bodzaízű tejet. Az uzsonnád mellé pedig ajánljuk a madártejes Túró Rudi desszertet. ZoZo tudja, hogy vannak igazán kimerítő napok, pont ezért már multipackban is kapható! Hisz így tejes az élet! (x)

Idézd meg a nyarat, vagy fűszerezd be az estét a Mizo újdonságaival! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek