A hét szakácsa

A hét szakácsa, Gréti

Blogot vezet a NoSaltyn, hétről hétre megosztja veletek, hogyan egyensúlyoz a munka és anyaszerep között... A hét szakácsa cím ezen a héten Grétit illeti!

Gréti

A hét szakácsa, Hossó Anita

Mikor kiderül, hogy az egyik legnagyobb webszakácskönyvben, a NoSaltyn is találkozhatnak velem az emberek, általában megkérdezik, hogyan is kerültem oda. Hmmm, ez jó kérdés!

admin

A hét szakácsa: Jahin

Egyik régi kedvencünk, Jahin A hét szakácsa cím aktuális birtokosa! Magyaros receptjei a hagyományostól mindig picit eltérően, valami újat hozzáadva készülnek. 

Jahin

A hét szakácsa, Pussycat

A hét szakácsa ezúttal Pussycat, aki másodszor is kiérdemelte ezt a címet - ígérete szerint hamarosan új lendülettel küldi a NoSaltyra receptjeit! 

admin

A hét szakácsa, Hobbychef

A héten ezúttal Hobbychef osztja meg veletek gondolatait, hogyan lett szenvedélye a gasztronómia, és közgazdászként a fél világot beutazva, milyen inspirációkat gyűjtött. 

Hobbychef

A hét szakácsa: Zúza

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Zúzát!

Zúza

A hét szakácsa: Wendy

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Wendyt!

Wendy

A hét szakácsa: Dorcus89

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, a neve: Dorcus89!

dorcus89

A hét szakácsa: Iceflower

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Iceflowert!

admin

A hét szakácsa: Andi80

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, a neve: Andi80!

Andi80_

A hét szakácsa: Oli(e)va

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Oli(e)vát!

Oli(E)va

A hét szakácsa: Epercsók

A hét szakácsa rovatunkban hetente egy-egy szakácstársatokat ismerhetitek meg közelebbről. Fogadjátok szeretettel a NoSalty e heti főszakácsát, Epercsókot!

Epercsók

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!