Jahin cikkei
Címlapról ajánljuk
1 fűszer kell csak a hibátlan héjában sült krumplira... és...
A burgonyapüré, a hasáb és a krokett is szeretni való köretek, de miért nem készítünk többször héjában sült krumplit? A sütő elvégzi a feladat nagy részét, nekünk csak ízesítenünk kell - lesd el ezt a fűszerezési ötletet!
NosaltyMit főzzek ma? Káposztaleves, gombával töltött sütőtök és aranygaluska-batyuk készülnek
Ha szeretnél egy kicsit kísérletezgetni karácsony előtt, akkor ezt a menüt le kell tesztelned.
NosaltyA retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...
A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?
Hering AndrásTovábbi cikkek
Kiderült, melyik a legegészségesebb olaj – Eláruljuk, nem az olíva
Nem a legismertebb fajtáról beszélünk, de érdemes inkább ezt használni, ha egészséges választásra vágyunk.
Ezért nem szabad másnap elfogyasztani a rántott pontyot
Lehetséges, hogy karácsonykor nem fogy el az összes rántott ponty egy nap alatt, nézzük, hogyan fogyaszthatod el biztonságosan később is.
Mit főzzek ma? Zöldséges csorbaleves, narancsos csirkecomb és mézeskalács-csengettyű vár
Szépséges, házias, családiasan melengető ételsor mára, ami abszolút ünnepidéző.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Hagyományos édes fánk
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...