Gesztenyekrémleves kardamonnal
Amióta az eszem tudom, imádtam finomakat enni, és a konyhában téblábolni. Még mindig emlékszem az első levesemre, amit egyedül készítettem el, és a konyha földjén landolt, mert nagyobb volt a fazék, mint én, és amint le kellett venni a tűzhelyről, megemeltem, és ki is esett a kezemből.
Nem hagytam abba azután sem a próbálkozást. A következő levesem 12 évesen a zöldpaszuly leves volt. Hát, bizony egy jó darabig csak paszulylevest tudtam főzni, ameddig meg nem untam, és elkezdtem ismerkedni a fűszerekkel. Kisvártatva örök, hűséges szerelmet ígértem nekik. Mára a főzés-sütés kikapcsolódást jelent számomra, és nem utolsó sorban a kreativitásomat is 'belefőzhetem' az eledelekbe..
Málé borban fürdőző körtelegyezővel
Úgy gondolom, nem csak a festészet vagy a szobrászat tekinthető művészetnek. Egy ínycsiklandó, színben, ízben és formában is vonzó ételt alkotni igazi kihívás, művészet. Főleg, ha magunk alkotjuk az ízek harmóniáját. Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy kóstoljon bele az ételkészítés művészetébe, és engedje, hogy magával ragadja! A többi az jön magától.