r
Nosalty Logó

Zöldséges - húsos tészta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Zöldséges - húsos tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 851 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 3399 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

Az öntethez

Összesen 209 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.2 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    211 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1978.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    581 mg
  • Nátrium
    905 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    206.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 851 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176.9 g

Zsír

  • Összesen
    187.2 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    842 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7913.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    333 mg
  • Kálcium
    1291 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    308 mg
  • Foszfor
    2323 mg
  • Nátrium
    3620 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    240.9 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    826.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    551 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    175 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    680 micro
  • Kolin:
    665 mg
  • Retinol - A vitamin:
    549 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    555 micro
Összesen 3399 kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    486.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztát megfőzzük.
  2. A bacon szalonnát nagyon pici olajon megsütjük, ha félig kész, hozzáadjuk a darált húst, majd a virslit, ha már majdnem megpirult mind, akkor hozzáöntjük a konzerv zöldséget, és hozzáadunk sót, borsot és pirospaprikát, majd készre pirítjuk az egészet.
  3. A megfőtt tésztát összekeverjük ezzel a zöldséges-húsos feltéttel.
  4. Elkészítjük az önetet: a kefírbe beleütjük a tojást, és hozzáadunk mustárt, és majonézt.
  5. A tésztát egy jénai tálba, vagy tepsibe is beleönthetjük, majd ráöntjük az öntetet a tetejére, és megszórjuk a sajttal. Addig sütjük, amíg szép barna nem lesz a teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 91
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13960
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 14.

Ajánló

    CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Igazából, ezt az ételt bármiből el tudjuk készíteni. Én akkor csináltam először ilyet, amikor későn értem haza, és még boltba sem volt időm menni vásárolni. Hát, mit adjak enni a páromnak? Szétnéztem, hogy mi van otthon, és azokból csináltam meg, persze az évek alatt azért kitökéletesítettem, és így lett ez belőle.

Hozzávalók

A tésztához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...