Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséges-húsos fasírt

Zöldséges-húsos fasírt
Zöldséges-húsos fasírt
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családom kedvenc fasírtja, akár ebédre, vacsorára is készíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát és a zellert aprítógépben feldaraboljuk, majd a húshoz öntjük. A füstölt sajt felét lereszeljük, összevágjuk a sonkát és a póréhagymát, és ezt is hozzáöntjük, majd fűszerezzük. Végül hozzáöntjük a maradék zsemlemorzsát.
  2. Az egész keveréket összegyúrjuk.
  3. A maradék sajtot felvágjuk apró kockákra, és mikor a darált húsos keverékből golyókat formázunk, a kockázott sajtot a közepébe töltjük.
  4. Egy hőálló tálat kiolajozunk, és ebbe helyezzük bele a fasírtokat.
  5. 180°C-ra előmelegített sütőben, 20-30 perc alatt készre sütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 833
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vikcsi

Mióta szakács: 2016.04.24.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fasírt, fasírt másként

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

428
darált pulykahús 0.5 kg
póréhagyma 2 db
füstölt sajt 20 dkg
sonka 5 dkg
sárgarépa 1 közepes db
zeller 1 db
zsemlemorzsa 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 0.5 ek
római kömény 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint