Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírt, ahogy anyukám készíti

Fasírt, ahogy anyukám készíti
Fasírt, ahogy anyukám készíti
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahány ház, annyi fasírtrecept, mégis számomra továbbra is anyukám fasírtja a legfinomabb, amit általában zöldborsófőzelék mellé készített, amikor gyerek voltam. Azóta én is megtanultam a receptjét, amit gyakran elkészítek, ha valami nosztalgikus ízre vágyok.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felkockázott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk.
  2. Összekeverjük a húst, tojást, a pirított hagymát és a vízbe áztatott, majd kézzel széttépkedett zsemléket. Sóval, borssal fűszerezzük.
  3. Kis pogácsákat formázunk, ha nem tartja meg magát, nagyon kevés liszttel megszórjuk, majd forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 101
össznézettség: 10 598
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nadja

Mióta szakács: 2018.11.25.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

húsgolyó, fasírozott

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

450
darált sertéshús 500 g
zsemle 2 db
tojás 1 db
vöröshagyma 1 nagy db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
napraforgó olaj 1 ek