r
Nosalty Logó

Zöldpaprikás-sajtos töltött gomba

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Fahéj
Zöldpaprikás-sajtos töltött gomba
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 265 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1059 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    798.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    242 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    213.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    398 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    455 micro
Összesen 265 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.8 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    276 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3192.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    911 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    969 mg
  • Nátrium
    1109 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    855.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    833 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    180 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    388 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    151 mg
  • Retinol - A vitamin:
    696 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    1593 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1820 micro
Összesen 1059 kcal
  • 4% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát megmossuk, a törzsét letörjük, és a gombafejeket egy kivajazott tűzálló tálba tesszük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A törzseket és a kisebb fejeket, a hagymát, a paprikákat felkockázzuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk.
  3. Az összes zöldséget a felmelegített vajba egyszerre tesszük, és együtt pirítjuk.
  4. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a tejfölt, belereszeljük a sajtot, és besűrítjük.
  5. Ezt a krémet a gombafejekbe kanalazzuk, és aláöntjük a zöldséglevest.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 108
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9440
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Meleg előételként szoktam készíteni, de egy kis körettel akár könnyű vacsora is lehet belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek