Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres szűzérme

Zöldfűszeres szűzérme
Zöldfűszeres szűzérme
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha gyorsan és egyszerűen szeretnénk valami különlegeset, akkor érdemes ezt a szűzérme-receptet elmenteni!:)

Katt ide, ha bővebben olvasnál róla!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
  2. A hüvelykujjunkkal az érmék közepét picit benyomkodjuk, majd sózzuk-borsozzuk.
  3. Egy serpenyőben vajat olvasztunk, beledobjuk a zöldfűszereket és az összeroppantott fokhagymagerezdeket is, végül jöhetnek a szűzérmék, és oldalanként 2-3 perc sütés.
  4. Ha letelt az idő, a szeleteket lefedve, 5-10 percig pihentetjük, majd fogyaszthatjuk is.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 33
össznézettség: 13 155
elküldve: 3
receptkönyvben: 114
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Réthly Dávid

Mióta szakács: 2017.03.21.
16 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

extra gyors sertésszűz

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
sertésszűz 50 dkg
vaj 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 2 szál
oregánó 2 szál
zsálya 4 db
fokhagyma 3 gerezd