Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parajos-juhtúrós töltött szűz

Parajos-juhtúrós töltött szűz
Parajos-juhtúrós töltött szűz
65 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a spenótot, és tudom, hogy a juhtúró passzol hozzá, így összeraktam egy töltelékben :) Finom lett nagyon!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és egy jó éles késsel széltében kifejtjük egy nagy szeletté. Kiklopfoljuk, vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A fagyott spenótleveleket egy teflon edénybe borítjuk, és addig főzzük, míg a leve elpárolog. Hozzányomjuk a fokhagymát.
  3. Hagyjuk egy picit hűlni. Amikor már langyos, hozzákeverjük a túrót, és a kiklopfolt hús közepére kanalazzuk, bebugyoláljuk, és egy jénaiban készre sütjük, 180 fokon 30-40 perc alatt.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 2000 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 833
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött szűz, spenótos szűzpecsenye

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

336
spenót 20 dkg
juhtúró 15 dkg
himalája só 3 csipet
bors 3 csipet
fokhagyma 1 gerezd
sertésszűz 1 db