Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zelleres csirkemellkrém

Zelleres csirkemellkrém
Zelleres csirkemellkrém
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előételnek készítettem ezt a krémet. Baguettet sütöttem hozzá, aminek a receptje itt található.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Kígyóuborkával és paradicsommal tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet feldaraboljuk, öntünk rá annyi vizet, amennyi épp ellepi, belemorzsolunk egy leveskockát, és puhára főzzük.
  2. Eközben a zellert egy sajtreszelőn lereszeljük.
  3. Ha a hús kész, a levéből félreteszünk egy kicsit, a többit leöntjük róla.
  4. A megfőtt húst egy turmixgépben elpépesítjük.
  5. A húspépet egy villával alaposan elkeverjük a lereszelt, nyers zellerrel. Sóval, borssal, fűszerpaprikával ízesítjük. Hogy ne legyen száraz, a hús levéből egy kicsit ráöntünk, a majonézt is hozzáadjuk. Könnyen kenhető krémet kell kapnunk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 642
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pimkie

Mióta szakács: 2012.04.25.
53 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

csirkehúskrém, csirkés szendvicskrém, zelleres csirkehúskrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

50
csirkemell filé 1 db
zeller 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
majonéz 2 ek
víz 2 dl