adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
187
Kalória
8.4g
Fehérje
4.5g
Szénhidrát
15.3g
Zsír
88g
Víz
64.8g
Koleszterin
358.8mg
Élelmi rost
2.9g
Cukor
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
187
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
747
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.4 g
Zsír
-
Összesen 15.3 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 275.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 38 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 4.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 88 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 102 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 93 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 101 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 160 micro
Összesen
187
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.6 g
Zsír
-
Összesen 61.1 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 259 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1102.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 348 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 488 mg
-
Nátrium 152 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 17.9 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 351.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 410 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 119 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 63 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 373 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 405 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 640 micro
Összesen
747
kcal
- 7% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.7 g
Zsír
-
Összesen 12.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 51 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 218.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 97 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 69.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 74 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 80 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 127 micro
Összesen
149
kcal
Elkészítés
- A húslevesből megmaradt csirkehús darabokat egy tálba rakjuk, és villával széttépkedjük. Az újhagymát felkarikázzuk, majd apróra vagdaljuk, hozzáadjuk a csirkéhez.
- A tejfölt, mustárt és tejszínes tormakrémet hozzáadjuk szintén. Sózzuk és borsozzuk, majd jól összekeverjük a krémet.
- Rakjuk a hűtőbe, és hagyjuk állni pár órát legalább.
- Pirítóssal fogyasszuk. Jó étvágyat. :)
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 p
Mostohaapám nagyon jó leveseket csinált. A húsleves után megmaradt csirkehúst felhasználta ehhez a szendvicskrémhez, amit mi csak csirkesaláta néven emlegettünk.