Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olcsó húskrém maradékból

Olcsó húskrém maradékból
Olcsó húskrém maradékból
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én most báránysültből csináltam, de bármilyen maradék sült hús jó hozzá. Tejfölt annyit tegyünk, hogy jó, krémes állaga legyen. Ha a hús nem volt ízesítve, akkor sózzuk és borsozzuk is a krémet.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A krémhez

ajánlat

Friss kenyér vagy zsemle illik hozzá a legjobban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hideg húst kisebb darabokra összevágjuk, majd a vöröshagymával együtt turmixgépben vagy robotgépben összedaráljuk.
  2. A csemegeuborkát kis kockákra vágjuk.
  3. A hagymás masszát tejföllel lazítjuk, hozzáadjuk a csemegeuborkát, és jól kikeverjük.
  4. Fogyasztás előtt 1-2 órán át hűtjük.

  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 28 251
elküldve: 2
receptkönyvben: 219
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Lubikme

Mióta szakács: 2010.01.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

egyszerű és gyors húskrém, garasos húskrém, húspástétom maradék sültből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kornis.agi
kornis.agi Sat, 2011-10-08 16:23

Kipróbáltam, sült csirkemellből és nagyon finom lett, annál jobb, minél többet áll!
Köszönöm a receptet!

259
csirke 50 dkg
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 3 ek
vöröshagyma 1 kis fej
csemegeuborka 2 közepes db