r
Nosalty Logó

Whiskey-s csirkecombok

janettaylor
Whiskey-s csirkecombok
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

sóoldatban a dobverők

whiskey-s pác

491
Kalória
33.1g
Fehérje
11.7g
Szénhidrát
29.6g
Zsír
900.7g
Víz
181.2g
Koleszterin
426mg
Élelmi rost
10.4g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír

sóoldatban a dobverők

whiskey-s pác

Összesen 491 kcal
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír

sóoldatban a dobverők

whiskey-s pác

Összesen 2947 kcal
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír

sóoldatban a dobverők

whiskey-s pác

Összesen 43 kcal
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    23352.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    22888 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    900.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    208 micro
Összesen 491 kcal
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    198.5 g

Zsír

  • Összesen
    177.5 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    1087 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    140113.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    238 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    1882 mg
  • Nátrium
    137329 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    70 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    5403.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    570 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1249 micro
Összesen 2947 kcal
  • 3% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2121.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    2079 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    81.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 43 kcal

Elkészítés

sóoldatban a dobverők

  1. Vízből és sóból sóoldatot készítünk, és egy éjszakára a hűtőben áztatjuk a csirkecombokat.

whiskey-s pác

  1. Az összes alapanyagunkat összekeverjük, majd beleforgatjuk a lecsöpögtetett (nem szükséges törölgetni) csirkecombokat.
  2. Tepsibe helyezzük, és a páclé felével nyakon öntjük őket. 25 percig fedő alatt 180 fokos előmelegített sütőben pároljuk. Átforgatjuk, és a maradék pácot is ráöntjük. Ismét 25 percig hagyjuk a sütőben.
  3. Ezután óvatosan kivesszük a combokat, és kiöntjük a pácot. Visszahelyezzük a combokat, és fedés nélkül 20 percig szépen lepirítjuk a darabokat. Pirosas kérget kapnak.
  4. Steak burgonyával vagy salátával tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 70 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Először sörös csirkecombokban gondolkodtam, de a nyári melegben elfogyott, így ezt a whiskey-s mázas verziót készítettem el.

További receptek

A legendás velős pirítós

A velős pirítós a magyar konyha egyik klasszikusa, amit már nagyszüleink is készítettek. Egyszerű, paraszti gyökerekkel bíró fogás, mégis különlegesnek számít, hiszen a velő ritkán ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek