Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis burgonyaleves

Virslis burgonyaleves
Virslis burgonyaleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc levesünk . Hamar elkészül, laktató... Különlegessége, hogy nem kell a sűrítéséhez liszt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a krumplit, és felkockázzuk.
  2. A szalonnát is kis kockákra vágjuk. Pici olajon kisütjük.
  3. Közben a hagymát finomra vágjuk, a répát felkarikázzuk.
  4. A kisült szalonnát kiszedjük, és a zsiradékba beletesszük a hagymát és a répát. Kicsit átforgatjuk, majd felengedjük vízzel, beletesszük a krumplit, és ízesítjük ételízesítővel, borssal.
  5. Amikor már a zöldségek megpuhultak, beletesszük a felkarikázott virslit.
  6. Kiveszünk a megfőtt krumpliból, és összetörjük, majd a tejföllel simára keverjük. Ezzel sűrítjük be a levesünket.
  7. A végén beletesszük a ropogós szalonnát, és bőven megszórjuk petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 588
elküldve: 5
receptkönyvben: 144
elkészítve: 10/16
Facebookon megjelent: -

szakács

b.agi

Mióta szakács: 2011.04.22.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

baconös krumplileves, sűrű burgonyaleves liszt nélkül, krumplis virsli leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

376
burgonya 1 kg
bacon 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 1 nagy db
tejföl 1 ek
virsli 140 g
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
víz 1.5 l