Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán kurkumás csicseriborsó-borsóleves

Vegán kurkumás csicseriborsó-borsóleves
Vegán kurkumás csicseriborsó-borsóleves
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

DM active beauty recept kissé átdolgozva. Nagyon finom, könnyed, ízletes leves. Vacsorára is kiváló.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a hagymákat, répákat, gyömbért, és megmossuk a paprikákat, paradicsomot, majd kisebb kockákra, illetőleg karikákra daraboljuk őket.
  2. Felhevítjük a kókuszolajat, és megpirítjuk benne az előzőekben felsorolt zöldségeket, gyömbért. Dobunk rá egy kis sót, eritritet, valamint a kurkumát, majd felöntjük vízzel.
  3. Amikor a répa megpuhult, hozzáadjuk a kókusztejet, csicseriborsót és zöldborsót. Ha szükséges, teszünk még hozzá egy kis sót, illetve egy kevés borsot és a koriandert.
  4. Összerottyantjuk, és már mehet is a tányérba. Megszórjuk a tetejét a szeletelt mandulával, és jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 573
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Dr. Nicole

Mióta szakács: 2019.05.14.
18 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicserileves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

462
kókuszolaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis db
zöldhagyma 4 db
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 0.5 hüvelykujjnyi
sárgarépa 3 kis db
paradicsom 2 közepes db
tv paprika 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 0.5 db
koriander 1 késhegynyi
kurkuma 1 teáskanál
víz 1 l
kókusztej 400 ml
csicseriborsó konzerv 540 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldborsó 200 g
erythritol 1 teáskanál
mandulapehely 50 g