Ezt a receptet még a NLCafén találtam, és az egyik kedvencem lett. :) Nem mintha sok olyan sütemény lenne, amit nem szeretnék. :D
Ha nem kapunk görög joghurtot, a hazai tejfölünk is megteszi helyette.
Gyakran fogyasztják reggelire tea mellé, jellegzetes félhold formátumban sütve.
Hozzászólások (8)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. December 28-án kiemeltük cikkünkben: TOP 14 pogácsa a sajtos és tepertős változatokon túl
Üdvözlettel, NoSalty
Én már többször készítettem, mindig nagyon beválik! A 30 perc sütés mondjuk nekem sok, kb negyed óra után ki szoktam venni, akkor már megpirul, de még jó puha a belseje! Köszi a receptet!
Szia!
kiprobaltam ezt a pogacsat,de sajnos nekem nagyo szaraz lett,a kulso resze jol megbarnult,de kemeny lett,a belseje pedig még nem sult meg,kicsit nyers kinezete van,es az ize sem az igazi..:(((
Tudnal nekem segiteni hogy mit lehet ilyenkor tenni?villanysutom van,legkeverésesre raktam be 220 fokra...
Kedves Pogitakarok! Akkor lehet hogy nem a recepttel van gond, bár ezt nem én készítettem, hanem a sütési móddal. A rceptfeltöltő 220°C fokot írt alul-felül sütéssel, Te pedig 220°C fokon sütötted hőlégkeveréssel. Az nagyon sok! az sima sütésen 240°C foknak felel meg. Ilyenkor, ha hőlégkeverést használsz, 20°C fokkal kevesebbre állítsd a sütőt, mint a megadott, kivéve, ha az hőlégkeverésessel van megadva. Az ízét illetőleg, lehet, hogy egy picit több só segít, de ezt te tudod ízlésedre állítani, próbáld megkóstolni a nyers tésztát! Szerintem még egy próbát megér, ne add fel! Üdv: Mrs Smith
Nincs mit :)
köszi!!
Szia,
szívesen kipróbálnám a pogit, viszont szeretnék teljes kiörlésű rozs lisztet használni hozzá..szerinted milyen arányban keverjem a finom liszttel? :)
köszi!
én olyankor fele-fele arányban szoktam :)