Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából

Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából
Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss lepénykenyérrel egy laktató saláta.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az öntethez a citromlét és az ecetet elkeverjük a sóval, borssal és cukorral, majd hozzákeverjük az olajat és az apróra vágott petrezselymet.
  2. A babot egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk lecsepegni.
  3. A tonhalat leszűrjük, villával darabokra tépkedjük. A hagymát vékony gyűrűkre, a paradicsomokat kettévágjuk.
  4. Az egészet meglocsoljuk az öntettel, jól összekeverjük, és kb. 30 percig állni hagyjuk.
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 13 620
elküldve: 2
receptkönyvben: 209
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

paradicsomos-tonhalas babsaláta, ecetes babsaláta tonhallal, ecetes-hagymás babsaláta tonhallal és paradicsommal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

713
citromlé 2 ek
fehér balzsamecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
napraforgó olaj 2 ek
petrezselyem 0.5 csokor
fehérbab 250 g
tonhalkonzerv 185 g
lila hagyma 1 közepes db
koktélparadicsom 20 dkg