Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött tojással töltött karaj

Töltött tojással töltött karaj
Töltött tojással töltött karaj
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem bonyolult étel, és nem kell sok minden hozzá, de nagyon ízletes. Alíz konyhájából vettem a receptet, köszönet érte! A családomnak nagy kedvence lett.

hozzávalók / 4 adag

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

A sütéshez

ajánlat

Karikára vágott, sózott, pirospaprikázott, lisztezett, bő olajban kisütött krumplival isteni!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat kiklopfoljuk, és sózzuk.
  2. A főtt tojásokat kettévágjuk, és a sárgájukat kiszedjük, összekeverjük a tejbe beáztatott és kicsavart kenyérrel, a sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel, pici mustárral, puha margarinnal.
  3. A fehérjébe visszatöltjük a bekavart masszát.
  4. A karajszeleteket megtöltjük. Egy hússzelet végére rakunk egy töltött tojást, és ráhajtjuk a másik felét.
  5. Panírozzuk őket.
  6. Bő olajban kisütjük, takaréklángon.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 938
elküldve: 3
receptkönyvben: 379
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsóka179

Mióta szakács: 2010.02.16.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

töltött hús, különleges töltött karaj, tojásos karaj, tojással töltött karaj

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Zsu-zsu
Zsu-zsu Thu, 2011-09-08 14:26

A mosolyért cserébe azt is elmesélem, hogy a párom szakács és elég kétkedve nézett rám a "töltött tojással töltött karaj" hallatán, de a vacsora végén besöpörtem a dícséretet! :))

Zsu-zsu
Zsu-zsu Wed, 2011-09-07 14:18

Nem is értem, hogy-hogy nincs még hozzászólás ehhez a recepthez. Én már elkészítettem és így tökéletes, ahogy van!! :)

1253
sertés rövidkaraj 60 dkg
főtt tojás 2 db
zsemle 1 db
margarin 3 dkg
tej 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
mustár 1 kávéskanál
tojás 2 db
zsemlemorzsa 15 dkg
finomliszt 10 dkg
napraforgó olaj 3 dl