Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Juhtúróval-baconnel-gombával töltött borda

Juhtúróval-baconnel-gombával töltött borda
Juhtúróval-baconnel-gombával töltött borda
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a juhtúrót és a rántott húst. Ez az egyik kedvenc elkészítési módom ezen hozzávalókból.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A panírozáshoz

A sütéshez

ajánlat

Kovászos uborkával és házi sültkrumplival kínáltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vékonyra kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, mindegyiket megkenjük a juhtúróval.
  2. Egy pár csepp olajon megpirítjuk a bacont és az apróra vágott gombát, majd ezt a juhtúrós húsra halmozzuk, feltekerjük, majd duplán bepanírozzuk.
  3. Bő olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 797
elküldve: 13
receptkönyvben: 197
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

juhtúrós-gombás rántott hús, töltött hús rántva, gombával és juhtúróval töltött sertésborda rántva

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1368
sertés rövidkaraj 60 dkg
juhtúró 15 dkg
gomba 4 közepes db
bacon 4 szelet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
zsemlemorzsa 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl