r
Nosalty Logó

Töltött-göngyölt csirkemell bolognai raguval

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Olaszné Anci
Töltött-göngyölt csirkemell bolognai raguval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A raguhoz

Összesen 513 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A raguhoz

Összesen 2568 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A raguhoz

Összesen 134 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2422.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    564 mg
  • Nátrium
    1572 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    724 micro
  • Lut-zea
    929 micro
Összesen 513 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.6 g

Zsír

  • Összesen
    125.4 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    917 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12111 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    270 mg
  • Kálcium
    761 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    384 mg
  • Foszfor
    2819 mg
  • Nátrium
    7858 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1309.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    463 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    167 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    104 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    925 mg
  • Retinol - A vitamin:
    405 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    693 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    4645 micro
Összesen 2568 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    628.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    408 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    188 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 134 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A raguhoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A kiklopfolt csirkemellszeleteket megszórjuk vegetával és bazsalikommal. Ráfektetünk 1 szelet tarját, 1 szelet csemege karajt, közepére helyezzük a sajtszeletet. Amennyire tudjuk, szorosan feltekerjük. Az alját összetűzzük.
  2. Közepesen forró olajban, mindkét oldalát megsütjük.
  3. Kiolajozott hőálló tálban sorba rakjuk a tekercseket.
  4. Egy serpenyőbe 2 ek olajat öntünk, beletesszük a cukkíni és a zöldpaprika kockákat, enyhén sózzuk, párszor átforgatjuk.
  5. Egy tálban összekeverjük a Bolognai alapot a vízzel, a ketchuppal, a cukorral, sóval. Ráöntjük a párolt zöldségre, felforraljuk. Meglocsoljuk vele a hústekercseket.
  6. Sütőbe toljuk, megsütjük.
  7. Frissen, forrón tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11868
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 01.

Ajánló

Köretként én Tejszínes-baconos krumplit készítettem el hozzá.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Töltött-göngyölt csirkemell bolognai raguval
Olaszné Anci 191 recept

A kislányom Szegeden dolgozik és néha betér egy-egy vendéglőbe, hogy megkóstolhasson valami új ételt. A fenti recept is így került hozzám. Ő elkészítette íz alapján a családjának, és mivel nekik ízlett, elmesélte nekem a történetet. Így én is kipróbálhattam. Nálunk is ízlett mindenkinek.  

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Kedves Anci! Ez csoda guszta! Megismertem a paradicsomrózsát.:-)) Elmentettem. Köszönöm. :-)) Éva-Anyóca

Törölt felhasználó

Kedves Anci! Szerintem is az a legjobb szó rá, hogy "csoda guszta"!! :) A bolognai rafinéria spagetti alapot hogy lehet helyettesíteni, ha egyáltalán lehet? Mert nem szeretem a kész szószokat. Esetleg milyen ízvilága van, vagy ez csak f?szerkeverék? Köszönöm el?re is a választ! Üdv, WM

Olaszné Anci

Kedves WhiteMagic ! A bolognai makarónira sosem teszek kész alapot, mindig készítem. Apróra vágott vöröshagymát olajon ledinsztelek, kis vizet öntök alá, puhára f?zöm. Egyenl? arányban teszek bele paradicsom pürét, meg ketchupot, só, pici cukrot, (kicsit eltompítja a paradicsom savanykás ízét) Pizza f?szerkeveréket vagy oregánót, bazsalikomot teszek bele és s?r?re beszotyogtatom. (ha makarónira teszem, a hagymára darált húst teszek, ledinsztelem, kis vízzel puhára párolom) a továbbiakban ugyan úgy járok el, mintha csak a szószt készíteném el ! örülök, ha tudtam segíteni !Üdv: Anci

Törölt felhasználó

Kedves Anci! Köszönöm szépen! Üdv, WM

Csiki Piroska

Ancikám, ez nagyon guszta, közelebbr?l el is készítem. Köszönöm a recepetet. Üdvözlettel: Piroska

Olaszné Anci

Piroskám sok sikert és jó étvágyat kívánok hozzá ! Nagyon szívesen. Szép napot, puszi: Anci

TraRita

Drága Ancika! Csodaszép, gyönyör?, nagyon guszta! :) Recept mentve és köszönöm! Szép hetet! Üdvözlettel: Rita

Olaszné Anci

Drága Rita1971 ! Ha ez a szám a születési éved, akkor egy id?s vagy a kislányommal ! Örülök, hogy tetszik és nagyon szívesen ! Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok szeretettel: Anci

TraRita

Igen, ez a születési évem :)

Olaszné Anci

Kedves Rita1971 ! Isten éltessen sokáig !Anci

TraRita

Köszönöm szépen Ancika!

Évi néni

Kedves Anci! Tudsz élni!!!!!!!!!!!!!!! Istenit alkottál. Már f?z?m is. Köszönöm: Évi néni

Olaszné Anci

Kedves Évi néni ! Valóban szeretünk enni, újdonságokat kipróbálni, mert szerintem a sütés-f?zés is egy örömforrás ! Elkészítesz valamit és látod, hogy milyen jóíz?en falatoznak, nincs is ennél szebb kép a konyhában, (étkez?ben.) Érdekel a véleményed !Jó f?z?cskét és szívesen ! Üdv: Anci

Bató Edit

Ancikám, ez csodás! Ki is fogom próbálni, mert ennek nehezen tudnék ellenállni. A tejszínes krumplid lesz a köret, mert az is nagyon tetszik! :))) Puszi, Edit

Olaszné Anci

Kedves Editkém nagyon örülök, hogy tetszik a recept, ha elkészíted-bármikor- kíváncsi leszek a véleményedre.Szép napot neked: Anci

Bató Edit

Ancikám, elkészítettem és nem csalódtam! Mindenkinek nagyon ízlett, úgy gondolom jónéhányszor az étlapra kerül még! Köszönettel, Edit

Olaszné Anci

Kedves Évám ! Köszönöm, aranyos vagy !Puszi: Anci

Törölt felhasználó

Kedves Anci! Ez volt az els? recept, amit kipróbáltam err?l az oldalról a körettel együtt. Nagyon finom volt, bár nem minden alapanyag volt meg hozzá, így kénytelen voltam vagy kihagyni, vagy rögtönözni. (Pl. krumplinál tejszín helyett fél pohár tejföl+tej egy kis liszttel, vagy a bolognai paradicsomszószból készült. Sajnos sajt sem volt itthon, és a töltelék húsok helyett mindenhol bacon volt) Egyszer ha lesz minden hozzá, kipróbálom úgy is. Hát még úgy milyen finom lehet! És tényleg nagyon guszta :) Üdv, Alery

Olaszné Anci

Kedves Alery ! Örülök, hogy kipróbáltad a receptet és egyáltalán nem baj, hogy rögtönöztél . S?t ! Egy másik, de mégis hasonló ízt hoztál össze. A hozzávalókból ítélve, biztosan finom is volt! Erre való a konyha, hogy kísérletezzünk, játszunk az ízekkel ! Köszönöm, hogy megírtad és további jó f?z?cskézést kívánok ! Üdv: Anci

Törölt felhasználó

olaszneanci! Nálam ez volt a húsvéti menü(többek között)de ilyen isteni finom íz harmóniával rég nem találkoztam! Pedig rengeteg változatos kaját készítek,nap mint nap.Annyit változtattam rajta,hogy negyed f?tt tojást,olivabogyót,kolbász karikát,szeletelt gombát is tettem bele.+ piros kaliforniai paprikával illetve sok cukkinivel(8db) csináltam és petrezselymes rizzsel tálaltam.Arról nem is beszélve,hogy pénteken össze állítottam,betettem a h?t?be és vasárnap az ebédhez frissen sütöttem meg.A f? ,,kritikusaim"minden étkezésnél csak ezt akartak enni(ez már önmagában nagy szó)! KÖSZÖNÖM NEKED A FINOM RECEPTET!!!

Olaszné Anci

Kedves Tündér 2000 ! Én köszönöm neked, hogy a receptemet Ünnepi szintre emelted ! Nagyon örülök, hogy ízlett a családnak és örülök a sikerednek is. Egyszer én is kipróbálom azzal a plusz hozzávalókkal, ahogy te készítetted . Biztos vagyok benne, hogy finom volt. Szeretettel üdvözöllek: Anci

Törölt felhasználó

Nagyon nagy szer? a recept,, nekem ***** ér,, nagyon köszönöm , üdv. tisztelettel .!

Olaszné Anci

Kedves Vioriká Moiszé ! Köszönöm szépen, örülök neki, további jó f?z?cskézést kívánok ! Üdv : Anci

Hozzávalók

A húshoz

A raguhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek