Nosalty Logó

Aszalt szilvával és sajttal töltött csirkemell

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Salamon Csilla
Aszalt szilvával és sajttal töltött csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 330 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1320 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 146 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    629.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 330 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    161.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2518.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    1629 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.8 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    579.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    119 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    595 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    788 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 1320 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    2.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 146 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Csirkemelleket szeletekbe vágjuk, kiklopfoljuk. Mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
  2. Csirkemellekre helyezzük a sajt szeleteket és az aszalt szilvát. Két végén kicsit felhajtjuk, és szorosan feltekerjük.
  3. Betekerjük alufóliába, és 200 fokon 35 percig sütjük.
  4. Miután megsült, kibontjuk a fóliából, és megszórjuk sült csirke fűszerkeverékkel. És szeleteljük.
  5. Rizibizivel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 17374
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Salamon Csilla 1154 recept

Máskor bacon szalonnába szoktam betekerni. Most fóliáztam először. Finom, puha, fűszeres lesz a hús.:)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nagyon guszta! Az aszalt szilva pedig teli találat! Gratula! és BUÉK!

Éva-Anyóca

Csilla! Nagyon guszta..-O Tegnap ez volt az ebédünk...:-O Békés, boldog új évet kívánok! Éva-Anyóca

Salamon Csilla

Kedves Éva-Anyóca:) Egészségetekre:) Én is Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel Neked és Családodnak:) Csilla:)

Salamon Csilla

Kedves Zsófi69:) Boldog Új Évet Kívánok Szeretettel:) Csilla:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lehet citromleved anélkül, hogy felvágnád a citromot

Bosszantó, ha csak egy kis mennyiségű citromlére van szükséged, mégis félbe kell vágnod egy citromot, ami aztán sokkal gyorsabban megromlik, és mehet a kukába. Ezzel a trükkel azonban nem kell felvágnod a citromot ahhoz, hogy hozzájuss a savanyú nedűhöz.

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.