r
Nosalty Logó

Töltött csirkecombok bulgurral

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
Töltött csirkecombok bulgurral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 638 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1273 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 197 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.2 g

Zsír

  • Összesen
    43.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1011.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    421 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    178.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    175 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    369 micro
Összesen 638 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.5 g

Zsír

  • Összesen
    87.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    597 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2023.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    841 mg
  • Nátrium
    770 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    356.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    349 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    738 micro
Összesen 1273 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    312.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 197 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat tisztítjuk, szárítjuk, majd a bőrüket tágítjuk, hogy a töltelék beférjen alá.
  2. A töltelékhez a hagymát kockára vágjuk, olajon megpároljuk, és a tejben megáztatott zsemlét kicsavarva hozzátesszük.
  3. A tojást ráütjük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk, és jól összekeverve pirítjuk. Ha összeállt hűtjük, és kevés zsemlemorzsát is teszünk bele. Ez azért kell, hogy jobban összeálljon a töltelékünk. Megtöltjük vele a combokat.
  4. A csirke fűszerkeverékkel bedörzsöljük, lehetőleg paprikás legyen. Olajat öntünk a tepsibe, és lerakjuk a húsokat.
  5. Kevés vizet vagy fehérbort öntünk alá, és 160 fokon 40 percig pirosra sütjük. Közben meg kell egyszer forgatni a húsokat, hogy egyenletesen megsüljenek.
  6. A bulgurt (15 dkg-ot) leforrázzuk, kétujjnyira lepje el a víz, megsózzuk, pici olajat öntünk rá és lefedjük, magától megpuhul, 20 perc sem kell neki.
  7. A combokat bulgurral és uborkasalátával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x35
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3065
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött csirkecombok bulgurral
Zsuzsamama56 321 recept

Egy hétköznapi ebéd második fogása. Szerintem nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek