r
Nosalty Logó

Töltött csirkemell Smaragd konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Töltött csirkemell Smaragd konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 861 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2585 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 185 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.3 g

Zsír

  • Összesen
    50.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    483 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3585.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    739 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    1058 mg
  • Nátrium
    1591 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    338 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    375 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 861 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    276.8 g

Zsír

  • Összesen
    152.5 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10756.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    269 mg
  • Kálcium
    2217 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    3174 mg
  • Nátrium
    4774 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    807.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1013 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    184 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    1124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    998 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    666 micro
Összesen 2585 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    768.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 185 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket kinyitjuk, és kiklopfoljuk, kicsit sózzuk, borsozzuk.
  2. Az egyik felére teszünk gépsonkát, lapkasajtot, 1 szelet főtt tojást és 1 szelet savanyú uborkakarikát. Behajtjuk a másik felét.
  3. A reszelt sajtot rászórjuk, és a serrano sonkával körbetekerjük. Jénai tálba rakosgatjuk a csirkemell szeleteket. Olívaolajjal meglocsoljuk.
  4. Kb. 25-30 perc alatt készre sütjük 200 fokon előmelegített sütőben, de sütőtől függ, lehet kevesebb is a sütési idő.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 758
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 19.

Ajánló

Lehet köretként rizst vagy tarhonyát, sült krumplit, de akár gyümölcsökkel is. Savanyúságnak ajánlok káposztával töltött olajos paprikát.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Töltött csirkemell Smaragd konyhájából
Smaragd konyha 149 recept

Ízletes vacsora a rakott csirkemell, egy fürt szőlővel köretként. 

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.