r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb 6. - tavasziasan

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Töltött csirkecomb 6. - tavasziasan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 446 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1785 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    27.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    780.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    302 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    317 micro
  • β-karotin
    1223 micro
  • β-crypt
    59 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1159 micro
Összesen 446 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    109.6 g

Zsír

  • Összesen
    111.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3122.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1210 mg
  • Nátrium
    1123 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    735.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    693 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    231 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    276 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    288 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    1268 micro
  • β-karotin
    4894 micro
  • β-crypt
    235 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4635 micro
Összesen 1785 kcal
  • 10% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    78 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk, megtisztítjuk. Papírtörölközővel leitatjuk róluk a vizet, majd besózzuk, befűszerezzük.
  2. A zöldségeket felcsíkozzuk, a hagymát felkarikázzuk, és az olajon kissé átsütjük. Nem kell sokáig, maradjanak ropogósak! A zsemléket vízben megáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és a tojást hozzákeverjük. Ezután belekeverjük az átsütött zöldségeket és a borsót, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. A combok bőrét fellazítjuk, és megtöltjük a töltelékkel. A bőrt szépen igazítsuk el körben, hogy a töltelék ne folyhasson ki.
  4. Tepsibe olajat öntünk, és belerakjuk a húsokat. Nem kell vizet önteni alá, sem letakarni, mert a "bolti" csirkékben van annyi víz, amennyi kisül, és amiben megpuhul a hús. Pirosra sütjük, miközben az alatta lévő olajjal párszor meglocsoljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 17109
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 13.

Ajánló

Köretnek krumplipüré, zöldsaláta, de akár rizs is illik hozzá. Ha marad töltelék, azt tegyük a tepsi egyik sarkába, és süssük meg a hússal együtt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Végre kijött a jó idő, előtérbe kerülnek a zöldséges, színes ételek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek