Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldséggel töltött párizsias hús

Zöldséggel töltött párizsias hús
Zöldséggel töltött párizsias hús
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha unalmasnak találjuk a sima húst, zöldséges töltelékkel feldobhatjuk.

A feltekert rolád ha szét akarna nyílni, tűzzük össze fogvájóval.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk. Besózzuk, borsozzuk.
  2. A kockára vágott répát a borsóval megfőzzük. Mindegyik hússzeletre teszünk belőle egy halmot. Majd a karajt feltekerjük.
  3. Sűrű palacsintatésztát készítünk, a tojáshoz adjuk a lisztet, sót, végül annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Mindezt simára keverjük.
  4. A feltekert húst belemártjuk, és olajban barnára sütjük.
  5. Krumplipürével, savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 386
elküldve: 2
receptkönyvben: 58
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
767 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Rolád töltve, Töltött hústekercs, Sertéskaraj párizsiasan, töltött karaj, sült karaj palacsintatésztában

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1062
sertés rövidkaraj 60 dkg
sárgarépa 2 db
zöldborsó 15 dkg
tojás 1 db
finomliszt 6 evőkanál
tej 2 dl
napraforgó olaj 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint