Tökös lecsó kolbásszal
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Katharosz
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
267g zöldpaprika44 kcal
-
113g közönséges tök15 kcal
-
133g paradicsom24 kcal
-
80g kápia paprika17 kcal
-
60g vöröshagyma22 kcal
-
33g kolbász151 kcal
-
23g virsli63 kcal
-
17g sertészsír150 kcal
-
4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0 kcal
Összesen
490
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
800g zöldpaprika131 kcal
-
340g közönséges tök46 kcal
-
400g paradicsom72 kcal
-
240g kápia paprika51 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
100g kolbász452 kcal
-
70g virsli188 kcal
-
50g sertészsír451 kcal
-
11 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0 kcal
Összesen
1468
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
36.6g zöldpaprika6 kcal
-
15.6g közönséges tök2 kcal
-
18.3g paradicsom3 kcal
-
11g kápia paprika2 kcal
-
8.2g vöröshagyma3 kcal
-
4.6g kolbász21 kcal
-
3.2g virsli9 kcal
-
2.3g sertészsír21 kcal
-
0.2g fűszerpaprika1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
0 kcal
Összesen
68
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 36.8 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1175.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 135 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 72 mg
-
Foszfor 178 mg
-
Nátrium 778 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.3 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 530.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 256 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 298 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 43 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 202 micro
-
β-karotin 2541 micro
-
β-crypt 419 micro
-
Likopin 3431 micro
-
Lut-zea 1431 micro
Összesen
490
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 46.9 g
Zsír
-
Összesen 110.4 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 94 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3525.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 404 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 215 mg
-
Foszfor 535 mg
-
Nátrium 2333 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 84.9 g
-
Cukor 49 mg
-
Élelmi rost 27 mg
VÍZ
-
Összesen 1591.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 768 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 894 mg
-
D vitamin: 51 micro
-
K vitamin: 101 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 297 micro
-
Kolin: 128 mg
-
Retinol - A vitamin: 55 micro
-
α-karotin 605 micro
-
β-karotin 7622 micro
-
β-crypt 1258 micro
-
Likopin 10292 micro
-
Lut-zea 4294 micro
Összesen
1468
kcal
- 3% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 87% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.1 g
Zsír
-
Összesen 5.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 4 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 161.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 25 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 72.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 28 micro
-
β-karotin 349 micro
-
β-crypt 58 micro
-
Likopin 471 micro
-
Lut-zea 197 micro
Összesen
68
kcal
Hozzávalók
-
80 dkg zöldpaprika
-
1 kis db közönséges tök
-
40 dkg paradicsom
-
2 db kápia paprika
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
10 dkg kolbász
-
70 g virsli
-
5 dkg sertészsír
-
1 ek fűszerpaprika
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
ételízesítő ízlés szerint
-
1 kávéskanál csípős paprikakrém
Elkészítés
- A finomra vágott hagymát egy csípet sóval megfonnyasztjuk, majd a tűzről kicsit lehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát. Elkeverjük benne, ezután mehet bele a hámozott kisebb darabokra vágott paradicsom, átforgatjuk majd a tűzre visszatéve belerakjuk a karikára vágott kolbászt is.
- Ezután hozzáadjuk a darabolt zöldpaprikát, először vastagabb kb. ujjnyi karikára, majd a magház körül darabokra vágjuk.
- A gyenge hámozott töknek eltávolítjuk a magjait, majd feldaraboljuk és ezt is hozzáadjuk, átforgatjuk, majd fűszerezzük.
- Ezután lefedve, a hőt mérsékeljük alatta és puhára főzzük, ha már elég levet eresztett ellenőrizzük az ízét, szükség szerint után ízesítjük.
- Mielőtt teljesen megpuhulna hozzáadjuk a karikára vágott virslit és készre főzzük. Friss kenyérrel tálaljuk!
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2345
- Feltöltés dátuma: 2021. szeptember 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Katharosz
499 recept