r
Nosalty Logó

Tőkehal mustármártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tőkehal mustármártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 422 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 844 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 126 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    958.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 422 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    313 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1917.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    269 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    908 mg
  • Nátrium
    447 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    423.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    416 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 844 kcal
  • 14% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 126 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A filéket megmossuk, szárazra itatjuk, esetleg kettévágjuk, majd a citromlével és a worcestershire-szósszal meglocsoljuk. Egy tűzállótálat kevés vajjal kikenünk.
  2. A maradék vajat egy kisebb serpenyőben felolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, és világosra pirítjuk. Felöntjük a tejjel és a tejszínnel, 2-3 percig főzzük. A mártáshoz keverjük a mustárt és a kaprot. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
  3. A halfiléket sózzuk, az előkészített formába tesszük, és megszórjuk a fűszerpaprikával. A mustáros mártást a filékre köré öntjük.
  4. Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 97
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 11624
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom halétel pikáns mártással.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek