r
Nosalty Logó

Joghurtos tőkehal Zsuzsa módra

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos tőkehal Zsuzsa módra
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 419 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 836 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 82 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    52.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    311 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1657.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    369 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    727 mg
  • Nátrium
    366 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    398.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1544 micro
  • β-crypt
    466 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 419 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    105.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    623 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3314.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    738 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    203 mg
  • Foszfor
    1455 mg
  • Nátrium
    732 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    796.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    717 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    599 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3089 micro
  • β-crypt
    933 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    584 micro
Összesen 836 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    78 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    303 micro
  • β-crypt
    91 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 82 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fagyasztott halat felolvasztjuk, és az olívával kikent hőálló tálba vagy tepsibe helyezzük, és megsózzuk.
  2. A piroshúsú paprikát rákarikázzuk a halszeletekre.
  3. A joghurtba belekeverjük a reszelt fokhagymát, a tojásokatés az őrölt borsot, ezzel nyakonöntjük a halszeleteket.
  4. Rászórjuk a reszelt sajtot, és meghintjük fűszerpaprikával.
  5. Addig sütjük, amíg szép piros nem lesz. A halnak tulajdonképpen nem kell sok idő.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 351
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 42629
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 25.

Ajánló

Én párolt karfiollal tálaltam, de más párolt zöldség vagy saláta, rizs, krumplipüré is kiváló kísérője lehet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Előszedtem a fagyasztóból néhány dolgot, halat, sajtot, és feldobtam egy-két hűtőszekrényben megbújó finomsággal. Ez lett belőle. Ízletes és egészséges étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.

Gibanica, a százrét hajtott rétestészta, mely sósan és édesen is...

Rétes a Balkánról, mely rác, délszláv, avagy szerb származású, és létrejöttébe biztosan beleszólt a török hódoltság is. Az ő baklavájukba magok kerülnek, leggyakrabban pisztácia és dió, de mindenféle új változata létezik már. A gibanica viszont túrótöltelékkel sül, nézzük, a mi receptünk miben más!