r
Nosalty Logó

Tepsiben sült marhacomb, sajttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Tepsiben sült marhacomb, sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 814 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3252 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 97 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    62 g

Zsír

  • Összesen
    40 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2424.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    507 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    772 mg
  • Nátrium
    937 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    627.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1224 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    205 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    3713 micro
  • β-karotin
    9484 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    930 micro
Összesen 814 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    248.1 g

Zsír

  • Összesen
    160 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    903 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9699.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    2028 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    462 mg
  • Foszfor
    3089 mg
  • Nátrium
    3747 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    171 g
  • Cukor
    69 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2508.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4898 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    39 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    818 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    861 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1118 micro
  • α-karotin
    14854 micro
  • β-karotin
    37936 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    3722 micro
Összesen 3252 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    289.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    112 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    444 micro
  • β-karotin
    1134 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 97 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeleteljük, a szeletek mindkét oldalát a vajon pirosra sütjük.
  2. Tepsibe fektetjük, sóval, kakukkfűvel szórjuk, borsot darálunk rá.
  3. A leveskockát fél liter vízben felforraljuk, a húsra öntjük, majd a bort is.
  4. Fóliával letakarva sütőben közepes lángon 45 percen át pároljuk.
  5. Közben a krumplit, a répát és a hagymát meghámozzuk, szeleteljük, az almát kockára vágjuk.
  6. Mindezeket a húshoz adjuk, és további 30 percen át pároljuk.
  7. Eközben a sajtot felszeleteljük, és a 30 perc letelte után a fóliát levéve, a húsról félre húzzuk a zöldségeket, a sajtot a húsra terítjük.
  8. Ráolvasztjuk, petrezselyemmel szórjuk, tálaljuk.
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Receptkönyvben: 194
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 51167
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 02.

Ajánló

Dacára marhahús, száraz fehérbort kínáljunk mellé, hiszen azzal készül. Chardonnay barrique. A zöldségek és az alma indokolják.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tepsiben sült marhacomb, sajttal
Harmathy Ildikó 313 recept

Kellemes ízhatás, tápláló eleség. Szép.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek