Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustármagos sült hús

Mustármagos sült hús
Mustármagos sült hús
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg csibemellből készítik, de disznóhússal is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst sózzuk, borsozzuk. Francia mustárt rákenjük mindkét oldalára.
  2. Forró olajon mindkét oldalán hirtelen átsütjük. Lefedjük fedővel, és 10-15 percig pároljuk, amíg puha nem lesz. Amikor megpuhult, levesszük a fedőt, és nagylángon hirtelen átsütjük, hogy ropogós legyen.

  • költség: 650 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 589
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros sertéskaraj

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Tue, 2010-12-14 22:02

Az ötlet jó.A mag elrágva milyen?Én inkább törném,darabosan nem fogja a család megenni a mustármagot.Mentve.Köszi: :-) Éva-Anyóca

ejiku
Maria. / ejiku Tue, 2010-12-14 22:42

Szia!
Ezek olyan apró szemek.és amikor megsul akkor eheto,de ossze torve sem lesz rossz.Maria

168
sertés rövidkaraj 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek