Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertés java Holstein-módra

Sertés java Holstein-módra
Sertés java Holstein-módra
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen elkészíthető, és mégsem a megszokott húsos fogás.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köret: párolt rizs, sült krumpli, csalamádé, salátafélék.
További receptek itt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket klopfoljuk át kicsit, a vastagabb inakat vágjuk át, hogy könnyebben átsüljön.
  2. Fűszerezzük sóval, borssal, kenjük be mustárral, majd közepes hőmérsékleten  az egyik oldalát 3-4 percig, a másikat 2-3 percig süssük.
  3. Amikor elkezd levet engedni, már jó. Aki nem szereti ilyen állapotában, az süsse tovább (10 perc alacsony hőmérsékleten az egyik oldal, 5 perc a másik oldal), de konyhatechnológiailag úgy tökéletes, ha belül rózsaszín.
  4. A tükörtojást külön süssük meg hozzá, tálaláskor helyezzük a hús tetejére.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 567
elküldve: 6
receptkönyvben: 168
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Herr Ludwig

Mióta szakács: 2010.02.08.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros-fokhagymás sertéstarja tükörtojással

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-06-03 15:14

Jó-jó!
De, ez inkább a fenti ".....mustáros-fokhagymás sertéstarja tükörtojással .....", ha ez Holstein, akkor hol van mellőle a nevére jellemző:
Pirítós szeletekre kent szardella paszta, vagy ami helyette lehet az ajókagyűrű?

633
sertéstarja 80 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd
mustár 4 teáskanál
tojás 4 db
napraforgó olaj 1 dl